tel-en
Ani Stoyanova - 0888/ 478 121
Daniela Stoyanova - 0886/ 801 825
  • Bg
  • En
  • промоция

    всеки вторник и четвъртък

    боядисване 22лв. подстригване 9лв.

    Педикюр 25лв.     20лв.

Welcome to Ani Hairdresser's

 

 26 Knyagina Klimentita Str, Krasno selo.

 The artistic approach, the pleasant atmosphere and high quality products will make you forget your daily cares while you're getting a new look. We work with Schwarzkopf products.

 Be our guest and leave the rest to us - the team of ANI Hairdresser's!

Business Hours

Everyday: 11.00 - 19.30
Days off: Sundays and Mondays
parkingwifiposterminal

Интервю с Нобърт КОЛ- Световен директор на Schwarzkopf Professional

There are no translations available.

колтКаква е позицията на Schwarzkopf Professional на световния маркет?

Schwarzkopf Professional е една от водещите световни компании в областта на фризьорството.

Без съмнение ние сме компанията в света,  вдъхновена от фризьорите и точно тази близост с клиентите ни дава възможността да се вслушваме и действаме според интуицията на фризьорите. Това, което ни отличава е страстта и креативността, която съществува в компанията ни. Това рефлектира в нашите продукти и услуги.

 

Какво прави Schwarzkopf Professional един лоялен партньор за фризьорите?

За Schwarzkopf Professional  партньорството е от върхово значение. Това се отразява и в нашето мото "Together. A passion for hair". Ние работим заедно с нашите партьори, нашите клиенти, и ние правим всичко със страст. Ние вникваме в нуждите на фризьорите, учим се от тях, те ни вдъхновяват, и ние развиваме нашите продукти съобразено с това. Чувствам, че нашето близко сътрудничество и нашия дългогодишен опит, комбиниран с ясен фокус върху иновациите ни дава възможност да предоставяме средствата и вдъхновението, от което фризьорите имат нужда, за да съживят страстта си и да създадат невероятни цветове в салоните си.

През 2011 г. IGORA Royal чества нейната 50-та годишнина. Какво прави тази марка толкова успешна?

IGORA Royal е водещата марка на перманентно боядисване на Schwarzkopf Professional. За мен тази силна марка е създадена на три стълба. Перманентното боядисване е ключовият бизнес за повечето от нашите клиенти, и то е защото ние вярваме, че един цвят трябва да може да бъде повече от продукт. IGORA Royal прехвърля тази граница. Ние предлагаме отличен резултат и съм горд да кажа, че IGORA Royal е водещата марка, що се отнася до иновация. Само помислете за последните нововъведения: със сериите на IGORA Absolutes ние предлагаме максималното в покритието на бели коси и в IGORA Intense ще намерите най- светлите модни тонове. Когато става дума за вдъхновение, IGORA Royal ни пленява с невероятни цветови композиции в колекциите на Essential Looks. Аз искрено вярвам, че този комплексен образ поставя IGORA Royal като един истински партньор на клиентите ни - и далеч повече от просто цвят.

Какви изненади могат да очакват клиентите ви за юбилейната година?

Тази година ние ще отпразнуваме това, което правим най-добре, като създаваме красив цвят, и разбира се искаме да направим това с нашите партньори. Заедно, ние няма само да отпразнуваме успешната история на IGORA Royal с вълнуващи събития, мероприятия и промоции за фризьорите, а най-вече ще устремим поглед в бъдещето на IGORA: За следващите 50 години аз мога да обещая, че ние ще продължим да внедряваме много иновации на IGORA Royal - вече стартираме 2011 година с вълнуваща световна иновация... бъдете готови!